Nieuws

Home > Nieuws
26 juni 2017

Op 26 juni j.l. heeft vaessen van de voorzitter van het bestuur van Stichting 't Timpke in Borculo, Herman Kruijt, de opdracht ontvangen voor de uitbreiding/verbouw van sporthal 't Timpke. Na de verbouwing van het zwembad en later de nieuwbouw van een sporthal is dit de derde keer op rij in 25 jaar dat Stichting 't Timpke kiest voor de diensten van Vaessen. En daar zijn wij best wel trots op!

Lees meer
8 juni 2017

Op 1 juni is de bouw van start gegaan van de meldkamer Noord Holland in Haarlem. Bijgaand filmpje geeft op ludieke wijze weer hoe bijzonder dit project is. http://bit.ly/2sW343f

Lees meer
25 April 2017

Op 25 april hebben de bestuurders Theo Schut en Jan Vlieg van Stichting Sporthal Molenzicht en Tom Haagmans de design and build realisatieovereenkomst getekend voor de nieuwbouw van een sport- en turnhal in Kinderdijk. Initiatiefnemer korfbalvereniging CKC Kinderdijk is al bijna 10 jaar bezig met het nieuwbouwplan. Toen turnvereniging KDO aansloot en de gemeente ruimte huurde voor bewegingsonderwijs werd het plan levensvatbaar.

Lees meer
19 April 2017

Op 18 april hebben Frans Schippers, directeur Veiligheidsregio Kennemerland, en Tom Haagmans de realisatieovereenkomst getekend voor de verbouw van de centrale meldkamer in Haarlem. De nieuwe meldkamer vormt het centrale zenuwcentrum van Noord-Holland waar alle alarmmeldingen voor politie, brandweer, GGD en Marechaussee Groep Schiphol worden verwerkt. Een bolwerk van techniek waar elke seconde telt.

Lees meer
6 maart 2017

Op 6 maart heeft de gemeente Amsterdam de voorlopige gunning bekend gemaakt voor de nieuwbouw van sportzaal Kantershof. In de Design & Build aanbesteding die het Projectmanagementburo Amsterdam uitschreef bleek Vaessen de Economisch Meest Voordelige Inschrijver. Na definitieve gunning zal worden gestart met de engineering en vergunningaanvraag. De realisatie zal dan naar verwachting begin 2018 starten.

Lees meer

Pagina's