Nieuws

Home > Nieuws
30 november 2017

Wethouder Simone Kukenheim neemt een bos bloemen van een van de scholieren in ontvangst.

Wethouder Simone Kukenheim van Amsterdam heeft op 30 november de Islamitische basischool El Amien in Amsdterdam geopend. De school is uitgebreid met een nieuwe vleugel, de bestaande school is gerenoveerd en het totaal is verduurzaamd. Daarmee staat er een van de meest duurzame basisscholen van Nederland. Gemeente en schoolbestuur prezen tijdens hun toespraken de samenwerking tussen de ontwikkelende partijen en zijn uiteraard bijzonder trots op het eindresultaat.

Lees meer
29 november 2017

In Alblasserdam is op 29 november de eerste paal geslagen voor de eerste SPORTCONCEPTEN (SC) sporthal van Nederland. Tien jaar lang is door  korfbalvereniging CKC Kinderdijk, turnvereniging KDO Alblasserdam, gemeente Alblasserdam en Vaessen met vereende krachten gewerkt om dit project uiteindelijk te laten slagen. Uiteindelijk bleek het SC-platform in combinatie met de financiering door Maatschappelijk Financieren de manier om het project over de streep te trekken.

Lees meer
16 november 2017

16 november hebben wethouder Marcel Bax en Tom Haagmans het realisatiecontract getekend.

Lees meer
27 oktober 2017

Wethouder Madeleine Bakker en Jeroen Geurts knippen het officiële lintje door.

De opening van de vernieuwde Vierstee in Maartensdijk was een feest. Een mooi voorbeeld van hoe gemeente, lokale stakeholders en marktpartijen een moeilijk project (veel wensen, te laag budget) tot een succes kunnen maken. Samen kiezen voor wat wel en wat niet te doen. Wethouder Madeleine Bakker-Smit en Jeroen Geurts knippen, ondersteund door de jeugdbeloften van Maartensdijk, het enige, echte lintje door. 

Lees meer
26 oktober 2017

Wethouder Ebbe Rost van Tonningen en Tom Haagmans tekenen voor een langdurige samenwerking.

Op dinsdag 24 oktober j.l. hebben de gemeente De Bilt en Vaessen hun handtekening gezet onder de DBM-overeenkomst voor het nieuwe zwembad in De Bilt. Na jaren van onzekerheid is het er dan toch van gekomen. Het nieuwe bad beschikt over een wedstrijdbassin van 15,4 x 25 x 2 meter bassin met een beweegbare bodem over de lengterichting. Door dit laatste is het mogelijk om 2 verschillende temperaturen in het bad te creeeren waardoor het optimaal kan worden geexploiteerd.

Lees meer

Pagina's