Nieuws

Home > Nieuws
9 maart 2018

Wethouder Ebbe Rost van Tonningen en directeur Tom Haagmans onthullen het bouwbord in De Bilt

Op 9 maart j.l. hebben wethouder Ebbe Rost van Tonningen en directeur Vaessen Groep Tom Haagmans het bouwbord onthuld van zwembad Brandenburg in De Bilt. In De Bilt verschijnt een nieuwe 15,4 X 25 meter wedstrijdbassin compleedt met een beweegbare bodem over de lengterichting. Hierdoor is het mogelijk om twee verschillende temperaturen te realiseren in het bad zodat verschillende doelgroepen tegelijkertijd van hetzelfde bad gebruik kunnen maken.

Lees meer
8 maart 2018

Jeroen Geurts 'rekent af' met wethouder Marcel Bax tijdens de start bouw.

In Valkenswaard ging de sloopkogel door bestaand sportcentrum De Wedert. De eer was aan wethouder Marcel Bax, die daarmee het startsein gaf voor de bouw van een nieuwe sporthal en de renovatie van het bestaande zwembad. Een coproductie van Vaessen, Slangen+Koenis Architecten en Terberg Totaal Installaties.

Lees meer
6 maart 2018

Inmiddels is in de gemeente Hendrik Ido Ambacht gestart met de bouw van het eerste SPORTCONCEPTEN-zwembad van Nederland. Dit volgens Concept "Londen" van ons SC-platform. Naar verwachting zal het zwembad half 2019 worden opgeleverd.

Lees meer
5 maart 2018

Een team van het College van B&W en gebruikers slaan de eerste paal.

Op 5 maart j.l. is door wethouder Patrick van der Giessen de eerste paal geslagen voor het allereerste SPORTCONCEPTEN-zwembad van Nederland in de gemeente Hendrik Ido Ambacht. Sportconcepten, een initiatief van Vaessen en Sportfondsen Nederland B.V., kwam in de 'Best Value Procurement'-aanbesteding als winnende partij uit de bus. In teamverband is vervolgens gewerkt aan de ontwikkeling van een super duurzaam, gasloos zwembad, dat in 2019 zijn deuren zal openen.

Lees meer
1 maart 2018

Lees meer

Pagina's