Nieuws

Home > Nieuws
28 september 2017

De Gemeente Vianen heeft Vaessen opdracht verstrekt om Sportcentrum Helsdingen uit te breiden met een podiumzaal.

De Gemeente Vianen heeft Vaessen opdracht verstrekt om Sportcentrum Helsdingen uit te breiden met een podiumzaal. Het Sportcentrum is recent door Vaessen gerealiseerd op basis van een DBM-overeenkomst. De gemeente heeft ervoor gekozen de uitbreiding met hetzelfde team ter hand te nemen. Het ontwerp van Slangen+Koenis voorziet in een theaterzaal met 250 vaste zitplaatsen en enkele vergaderruimten. De nieuwe zaal komt ter plaatse van de huidige entree, die daartoe verdiept wordt.

Lees meer
29 augustus 2017

Vaessen mag het nieuwe zwembad Brandenburg in Bilthoven bouwen. Het college van Burgemeester en Wethouders heeft op 25 augustus opdracht verstrekt voor het ontwerp, de uitvoering en het meerjarig onderhoud van het nieuwe zwembad. De voorlopige planning is erop gericht om het zwembad eind 2018 te openen.

Lees meer
13 juli 2017

Op de Sportcampus in Leeuwarden verrijst in 2018, bij sportcentrum Rengers tussen zwembad De Blauwe Golf en de Hogescholen NHL en Stenden, een voor Nederland uniek klimcentrum. Naast de niet alledaagse vormgeving is onderscheidend dat het centrum gelegenheid biedt voor vele vormen van klimsport. Zo komt er een boulder-ruimte, een ‘clip and climb’-center en een ruimte voor ‘caving’.

Lees meer
26 juni 2017

Op 26 juni j.l. heeft vaessen van de voorzitter van het bestuur van Stichting 't Timpke in Borculo, Herman Kruijt, de opdracht ontvangen voor de uitbreiding/verbouw van sporthal 't Timpke. Na de verbouwing van het zwembad en later de nieuwbouw van een sporthal is dit de derde keer op rij in 25 jaar dat Stichting 't Timpke kiest voor de diensten van Vaessen. En daar zijn wij best wel trots op!

Lees meer
8 juni 2017

Op 1 juni is de bouw van start gegaan van de meldkamer Noord Holland in Haarlem. Bijgaand filmpje geeft op ludieke wijze weer hoe bijzonder dit project is. http://bit.ly/2sW343f

Lees meer

Pagina's