Nieuws

Home > Nieuws
1 May 2019

De bouw van zwembad De Kuil in Bodegraven is officieel gestart! Wethouder Dirk-Jan Knol heeft de eerste grondwerkzaamheden verricht voor een nieuw fundament van het zwembad. Het zwembad krijgt een groot doelgroepenbad en een wedstrijdbad met tribune, beide met een beweegbare bodem en afzonderlijk te regelen van temperatuur. Verder komt er een familieglijbaan, een centrale hal met horeca, kleedruimtes, een verenigingsruimte en een te openen pui richting de lichtweide.

Lees meer
14 februari 2019

Richard Krajicek en Tom Haagmans

Vandaag is tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament de sponsorovereenkomst tussen Vaessen en de Krajicek Foundation verlengd.

Lees meer
8 februari 2019

Nieuwe banners op de bouwplaats. Veiligheid boven alles!

Veiligheid is niet alleen voor het bouwpersoneel belangrijk, maar ook voor de mensen er omheen. Op deze manier kunnen we de veiligheidsregels op de bouwplaatsen onder de aandacht brengen!

 

Lees meer
18 januari 2019

Op vrijdag 11 januari was het die dag. De dag dat wij vooruit keken naar een mooie toekomst. Vitaal. Vooruitstrevend. Vernieuwend. Het fundament waarop we de 100 jaar gaan halen. Vertrouwen in een nieuwe directie en vooral vertrouwen in onze medewerkers: de bouwers van de toekomst.

Lees meer
2 januari 2019

Nieuwe directeur Hans Moors en grootaandeelhouder Tom Haagmans.

Hans Moors is de nieuwe algemeen directeur van Vaessen Algemeen Bouwbedrijf B.V. in Raamsdonksveer. Hij volgt Tom Haagmans per 1 januari 2019 op. Moors (51) werkte eerder als technisch directeur bij Giesbers-Wijchen en directeur bouw bij Strukton Worksphere.

Lees meer

Pagina's