Nieuws

Home > Nieuws
10 juli 2018

Lees meer
10 juli 2018

Het nieuwe bad in Velp is een feit!

Vaessen heeft van de gemeente Rheden de opdracht ontvangen voor de nieuwbouw van het zwembad in Velp. Na een Europese aanbesteding kwam de combinatie Vaessen/Slangen&Koenis als winnaar uit de bus. De contractvorm is Design, Build and Maintain. De realisatie zal in het voorjaar van 2019 starten.

Lees meer
9 maart 2018

Wethouder Ebbe Rost van Tonningen en directeur Tom Haagmans onthullen het bouwbord in De Bilt

Op 9 maart j.l. hebben wethouder Ebbe Rost van Tonningen en directeur Vaessen Groep Tom Haagmans het bouwbord onthuld van zwembad Brandenburg in De Bilt. In De Bilt verschijnt een nieuwe 15,4 X 25 meter wedstrijdbassin compleedt met een beweegbare bodem over de lengterichting. Hierdoor is het mogelijk om twee verschillende temperaturen te realiseren in het bad zodat verschillende doelgroepen tegelijkertijd van hetzelfde bad gebruik kunnen maken.

Lees meer
8 maart 2018

Jeroen Geurts 'rekent af' met wethouder Marcel Bax tijdens de start bouw.

In Valkenswaard ging de sloopkogel door bestaand sportcentrum De Wedert. De eer was aan wethouder Marcel Bax, die daarmee het startsein gaf voor de bouw van een nieuwe sporthal en de renovatie van het bestaande zwembad. Een coproductie van Vaessen, Slangen+Koenis Architecten en Terberg Totaal Installaties.

Lees meer
6 maart 2018

Inmiddels is in de gemeente Hendrik Ido Ambacht gestart met de bouw van het eerste SPORTCONCEPTEN-zwembad van Nederland. Dit volgens Concept "Londen" van ons SC-platform. Naar verwachting zal het zwembad half 2019 worden opgeleverd.

Lees meer

Pagina's