Nieuws

Home > Nieuws
26 juni 2019

Een feestelijk moment in Middelharnis: de ondertekening van het realisatiecontract voor de nieuwe Beroepscampus. Onder toeziend oog van de drie schoolbesturen hebben wethouder Peter Feller van de gemeente Goeree-Overflakkee en Hans Moors Vaessen het contract ondertekend.

Lees meer
21 juni 2019

Op 18 juni heeft de presentatie plaats gevonden van de resultaten van het wetenschappelijk onderzoek naar Publiek Private Samenwerking bij multifunctionele sportaccommodaties. Het onderzoek startte 4 jaar geleden op initiatief van Vaessen en werd uitgevoerd door onderzoekers van het Department Bestuurs- en Organisatiekunde van de faculteit Rechten van de Universiteit Utrecht.

Lees meer
18 juni 2019

In Arnhem is op 15 juni door voorzitter Peter Gerritsen van HCM en onze Jeroen Geurts het bouwbord onthult als startmoment voor de nieuwbouw van het clubgebouw voor de hockeyvereniging. In januari 2020 verschijnt hier een mooie nieuwe clubaccommodatie, ontworpen in eigen huis en gebouwd met onze sportpassie!

Lees meer
17 juni 2019

Het bouwbord en de nieuwe naam van het zwembad in Velp is onthuld: Het Biljoenbad.

In het nieuwe zwembad wordt naast een wedstrijdbad en kleuter- en peuterbad, een doelgroepenbad met beweegbare bodem opgenomen. Dit biedt veel mogelijkheden voor activiteiten en heeft een constante watertemperatuur van 32 °C graden.

Bronvermelding foto: www.gelderlander.nl

Lees meer
7 juni 2019

John van Vught, wethouder gemeente Geertruidenberg en Hans Moors, directeur van Vaessen B.V.

Gisteren hebben John van Vught, wethouder Gemeente Geertruidenberg en Hans Moors, directeur van Vaessen B.V., de realisatieovereenkomst getekend voor de renovatie van de buitenbaden in gemeente Geertruidenberg, namelijk De Ganzewiel in Raamsdonksveer en De Schans in Geertruidenberg. Het afgelopen jaar hebben wij in bouwteamverband gewerkt aan de ontwikkeling van deze renovatie. De bouw gaat in september van start.

Lees meer

Pagina's