Nieuws

Home > Nieuws
18 januari 2019

Op vrijdag 11 januari was het die dag. De dag dat wij vooruit keken naar een mooie toekomst. Vitaal. Vooruitstrevend. Vernieuwend. Het fundament waarop we de 100 jaar gaan halen. Vertrouwen in een nieuwe directie en vooral vertrouwen in onze medewerkers: de bouwers van de toekomst.

Lees meer
2 januari 2019

Nieuwe directeur Hans Moors en grootaandeelhouder Tom Haagmans.

Hans Moors is de nieuwe algemeen directeur van Vaessen Algemeen Bouwbedrijf B.V. in Raamsdonksveer. Hij volgt Tom Haagmans per 1 januari 2019 op. Moors (51) werkte eerder als technisch directeur bij Giesbers-Wijchen en directeur bouw bij Strukton Worksphere.

Lees meer
29 november 2018

Wethouder Marc Budel van gemeente Rheden toont vol trots de innovatieprijs.

Mooi om al in de prijzen te vallen met een nieuw zwembad, voordat het daadwerkelijk is gebouwd. In Velp (gemeente Rheden) bereiden wij de nieuwbouw van een zwembad voor met een wedstrijdbassin en een doelgroepenbassin. Op zich niets unieks, ware het niet dat het doelgroepenbad wordt gefinancierd vanuit de zorgmiddelen van de gemeente. Dit vanuit de gedachte dat nu investeren in bewegen op lange termijn zorgkosten bespaart.

Lees meer
12 oktober 2018

Dennis Lausberg (Woonstad, r.) en Hans Moors (Vaessen, l.) tekenen voor een tweede samenwerking!

Vandaag hebben Dennis Lausberg, directeur Vastgoedontwikkeling Woonstad Rotterdam, en Hans Moors, directeur Vaessen Algemeen Bouwbedrijf B.V., de realisatieovereenkomst getekend voor basisschool de Sleutel in de wijk Bloemhof te Rotterdam. Het afgelopen jaar is, na een partnerselectie door Woonstad, in bouwteamverband gewerkt aan de ontwikkeling van deze school. Volgend voorjaar gaat de bouw van start.

Lees meer
29 september 2018

Wethouder Marcel Verweij van Vianen neemt de sleutels in ontvangst.

Op 28 september heeft wethouder Marcel Verweij van de gemeente Vianen de sleutels in ontvangst genomen van de nieuwe 'Blauwe Zaal'. Deze podiumzaal, gericht op culturele evenementen en activiteiten, is toegevoegd aan sportcentrum Helsdingen dat enkele jaren geleden is gerelaiseerd.

Lees meer

Pagina's