Nieuws

Home > Nieuws
14 september 2018

In Kinderdijk is op 31 augustus j.l. de nieuwe SPORTCONCEPTEN-sporthal geopend. Meer dan 12 jaar is hieraan vooraf gegaan. Vaessen tekende 8 jaar geleden een intentieovereenkomst met Stichting sporthal Molenzicht. De bestuurders van initiatiefnemers korfbalvereniging CKC Kinderdijk en turnvereniging KDO waren dan ook terecht trots.

Lees meer
14 september 2018

Dirk-Jan Knol en Tom Haagmans tekenen voor een nieuw zwembad.

Op 31 augustus samen met wethouder Dirk-Jan Knol van gemeente Bodegraven de realisatiecontracten ondertekend voor de nieuwbouw van zwembad 'De Kuil'. Iedereen is onder de indruk van het ontwerp van onze partner Slangen+Koenis Architecten en de samenwerking is gestoeld op vertrouwen; samen sterk! Fijn gevoel om zo 'rustig' naar de start bouw in het voorjaar van 2019 toe te kunnen werken.

Lees meer
10 juli 2018

Lees meer
10 juli 2018

Het nieuwe bad in Velp is een feit!

Vaessen heeft van de gemeente Rheden de opdracht ontvangen voor de nieuwbouw van het zwembad in Velp. Na een Europese aanbesteding kwam de combinatie Vaessen/Slangen&Koenis als winnaar uit de bus. De contractvorm is Design, Build and Maintain. De realisatie zal in het voorjaar van 2019 starten.

Lees meer
9 maart 2018

Wethouder Ebbe Rost van Tonningen en directeur Tom Haagmans onthullen het bouwbord in De Bilt

Op 9 maart j.l. hebben wethouder Ebbe Rost van Tonningen en directeur Vaessen Groep Tom Haagmans het bouwbord onthuld van zwembad Brandenburg in De Bilt. In De Bilt verschijnt een nieuwe 15,4 X 25 meter wedstrijdbassin compleedt met een beweegbare bodem over de lengterichting. Hierdoor is het mogelijk om twee verschillende temperaturen te realiseren in het bad zodat verschillende doelgroepen tegelijkertijd van hetzelfde bad gebruik kunnen maken.

Lees meer

Pagina's