Nieuws

Home > Nieuws
12 oktober 2018

Dennis Lausberg (Woonstad, r.) en Hans Moors (Vaessen, l.) tekenen voor een tweede samenwerking!

Vandaag hebben Dennis Lausberg, directeur Vastgoedontwikkeling Woonstad Rotterdam, en Hans Moors, directeur Vaessen Algemeen Bouwbedrijf B.V., de realisatieovereenkomst getekend voor basisschool de Sleutel in de wijk Bloemhof te Rotterdam. Het afgelopen jaar is, na een partnerselectie door Woonstad, in bouwteamverband gewerkt aan de ontwikkeling van deze school. Volgend voorjaar gaat de bouw van start.

Lees meer
29 september 2018

Wethouder Marcel Verweij van Vianen neemt de sleutels in ontvangst.

Op 28 september heeft wethouder Marcel Verweij van de gemeente Vianen de sleutels in ontvangst genomen van de nieuwe 'Blauwe Zaal'. Deze podiumzaal, gericht op culturele evenementen en activiteiten, is toegevoegd aan sportcentrum Helsdingen dat enkele jaren geleden is gerelaiseerd.

Lees meer
21 september 2018

Directeur organisatie Michiel van Dalen en Tom Haagmans tekenen voor een nieuwe hal in Maurik. Wethouder Keller kijkt goedkeurend toe.

Op 19 september j.l. hebben wethouder Gert-Jan Keller en directeur organisatie Vincent van Dalen van de Gemeente Buren en Tom Haagmans van Vaessen de UAV-gc bouwteamovereenkomst ondertekend voor de ontwikkeling van een nieuwe sporthal in Maurik. Compleet met koffie en gebak. Partijen gaan samen en transparant op pad om een langgekoesterde wens van gemeente en gebruikers te realiseren. In december moeten de definitieve ontwerpen er liggen en in 2020 moet hij er staan!

Lees meer
14 september 2018

In Kinderdijk is op 31 augustus j.l. de nieuwe SPORTCONCEPTEN-sporthal geopend. Meer dan 12 jaar is hieraan vooraf gegaan. Vaessen tekende 8 jaar geleden een intentieovereenkomst met Stichting sporthal Molenzicht. De bestuurders van initiatiefnemers korfbalvereniging CKC Kinderdijk en turnvereniging KDO waren dan ook terecht trots.

Lees meer
14 september 2018

Dirk-Jan Knol en Tom Haagmans tekenen voor een nieuw zwembad.

Op 31 augustus samen met wethouder Dirk-Jan Knol van gemeente Bodegraven de realisatiecontracten ondertekend voor de nieuwbouw van zwembad 'De Kuil'. Iedereen is onder de indruk van het ontwerp van onze partner Slangen+Koenis Architecten en de samenwerking is gestoeld op vertrouwen; samen sterk! Fijn gevoel om zo 'rustig' naar de start bouw in het voorjaar van 2019 toe te kunnen werken.

Lees meer

Pagina's