Onthulling bouwbord Sporthal Jan Janssen Nootdorp

Met veel enthousiasme werd donderdag 8 juni het startmoment van de bouw van de nieuwe Sporthal Jan Janssen gevierd. De feestelijke handeling bestond uit het onthullen van het bouwbord door niemand minder dan Jan Janssen, de legendarische wielrenner naar wie de sporthal vernoemd is, en wethouder Peter Hennevanger van Gemeente Pijnacker-Nootdorp.

“Een mooi, maar zeker ook een bijzonder moment omdat Jan Janssen er zelf bij was. De vernieuwing van de Sporthal Jan Janssen is een belangrijke stap vooruit voor onze gemeente. We krijgen een moderne en eigentijdse sportvoorziening die aan alle kwaliteits- en duurzaamheidseisen voldoet. We zijn trots op dit project en kijken uit naar de voltooiing ervan.” zegt Wethouder Peter Hennevanger.

De sporthal Jan Janssen wordt gebruikt door zowel sportverenigingen als het bewegingsonderwijs uit de gemeente. Met een leeftijd van ruim 48 jaar was de oude Sporthal Jan Janssen aan vervanging toe. De planning is dat de nieuwe Sporthal Jan Janssen eind eerste kwartaal 2024 klaar is en in gebruik genomen kan worden.