Over ons

Missie

Vaessen wil een positieve bijdrage leveren aan de vitaliteit van Nederland en het welzijn van alle inwoners van Nederland. Dit wil zij bereiken door de ontwikkeling en bouw van duurzame, innovatieve, voor alle doelgroepen toegankelijke, multifunctionele accommodaties voor sport, onderwijs en hulpposten. Vaessen wil hierin door haar klanten als ‘outperformer’ worden herkend en aangemerkt. Wij blijven daarom continu nieuwe marktkansen verkennen en investeren in innovatie en kennisopbouw.

Wij van Vaessen:
94 jaar een betrouwbare specialist!

In 1929 gestart als regionaal, algemeen bouwbedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van maatschappelijk vastgoed, kwam in de jaren zestig de omslag naar de bouw van ‘kant en klare’ gymzalen en sporthallen. In de jaren negentig werd gekozen voor een breder productaanbod. Naast gymzalen en sporthallen werden ook gemeentelijke zwembaden en brandweerkazernes aan het ontwikkelingsprogramma toegevoegd. De onderwijsmarkt volgde daarna snel.

Vandaag de dag is Vaessen een middelgrote, landelijk opererende en ontwikkelende bouwonderneming. De focus ligt op maatschappelijk vastgoed. Met een omzet van een kleine 40 miljoen euro, een personeelsbestand van circa 30 mensen en meer dan 1.000 referenties is Vaessen uitgegroeid tot dé vastgoedpartner voor de Nederlandse gemeenten en overheid gerelateerde opdrachtgevers!

Certificaten & partners

Atletiekunie (More Indoor)

Bouwend Nederland

Bouwschool Breda

Brabant Sport

C02-Prestatieladder

Dutch Green Building Council

 

Maatschappelijk financieren

Vereniging Sport en Gemeenten

Kwaliteitsmanagement ISO 9001

VCA**