Over ons

Missie

Identiteit van de organisatie:

Vaessen wil als medeondertekenaar van het Nationaal Sportakkoord een positieve bijdrage leveren aan de vitaliteit van Nederland en de gezondheid van Nederlanders. Dit wil zij bereiken door de ontwikkeling en bouw van duurzame, innovatieve, voor alle doelgroepen toegankelijke, multifunctionele sport- en bewegingsaccommodaties. Vaessen wil in Nederland hierin door de sportwereld en klanten als ‘outperformer’ worden herkend en aangemerkt. Wij blijven daarom continu nieuwe marktkansen verkennen, benutten en investeren in onderzoek, innovatie en kennisopbouw.

Wij van Vaessen:
90 jaar een betrouwbare specialist!

In 1929 gestart als regionaal, algemeen bouwbedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van maatschappelijk vastgoed, kwam in de jaren zestig de omslag naar de bouw van ‘kant en klare’ gymzalen en sporthallen. In de jaren negentig werd gekozen voor een breder productaanbod. Naast gymzalen en sporthallen werden ook gemeentelijke zwembaden en brandweerkazernes aan het ontwikkelingsprogramma toegevoegd. De onderwijsmarkt volgde daarna snel.

Vandaag de dag is Vaessen een middelgrote, landelijk opererende en ontwikkelende bouwonderneming. De focus ligt op maatschappelijk vastgoed. Met een omzet van een kleine 40 miljoen euro, een personeelsbestand van 65 mensen en meer dan 1.000 referenties is Vaessen uitgegroeid tot dé vastgoedpartner voor de Nederlandse gemeenten en overheid gerelateerde opdrachtgevers!