Partners

Home > Over Vaessen > Partners
Vaessen Sportcirkels USBO onderzoek
Vaessen is samen met Sportcirkels B.V., Sportfondsen Nederland B.V., de Gemeenten Alkmaar, Amsterdam en Rotterdam opdrachtgever voor het driejarig wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit Utrecht met als titel "innovaties in PPS bij sportaccommodaties". Als ondersteunend partner nemen verder deel Vereniging Sport en Gemeenten en NOC*NSF.
Universiteit Utrecht
maatschappelijk financieren voor sportaccommodaties
Maatschappelijk Financieren verzorgt aantrekkelijke integrale (her-)financieringen voor kleine en grote sportvoorzieningen in Nederland.
maatschappelijk financieren voor sportaccommodaties
Vaessen is sinds 2009 sponsor van de Krajicek Foundation en werkt samen met de Foundation actief aan het vergroten van kansen voor Nederlandse kinderen die het juist iets moeilijker hebben. Sport is daarbij het belangrijkste wapen.
NEVOBO en Vaessen werken samen op het gebied van de ondersteuning van sportverenigingen in hun zoektocht naar een eigen accommodatie. Vaessen is verantwoordelijk voor de advisering inzake ontwikkeling en bouw van deze accommodaties.
Vaessen is vanaf het eerste uur 'GOUD'- bedrijfslid van de Vereniging Sport en Gemeenten, belangenbehartiger van gemeenten met een actief sportbeleid.
KIWA-ISA Sport en Vaessen hebben diverse keurmerkovereenkomsten gesloten als garantie waarmerk voor de kwaliteit van door Vaessen te realiseren sportaccommodaties. Door een sporttechnische keuring na oplevering wordt gegarandeerd dat sportaccommodaties van Vaessen voldoen aan de eisen die NOC*NSF hier aan stelt.
KNLTB en Vaessen zijn partners in de ontwikkeling en realisatie van het Nationaal Tennis Centrum (NTC) in Amstelveen.
Sportcirkels wetenschappelijk onderzoek USBO
Sportcirkels B.V. doet samen met partners onderzoek naar maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van sport en gezondheid en ontwikkelt op basis van haar kennis nieuwe concepten voor sport- en bewegingsaccommodaties. Sportcirkels is mede opdrachtgever voor het 3 jarig onderzoek 'innovaties in PPS bij sportaccommodaties' dat de Universiteit Utrecht uitvoert.
Sportcirkels