Nieuwbouw zwembad De Kuil Bodegraven

Een mooi all-electric zwembadcomplex, ontworpen in samenwerking met Slangen + Koenis Architecten met een duurzame uitstraling. De hoofddraagconstructie wordt vervaardigd in hout en ook de overige materialen zorgen voor een onderhoudsarm karakter. Vaessen zal het oude bestaande 50-meter buitenbad halveren en renoveren. Het binnenbad dat door Vaessen wordt gerealiseerd bestaat uit een wedstrijdbad (25 x 15,4 meter), een doelgroepenbassin (25 x 12,5 meter) en een peuterbad. Door een open te zetten gevel ontstaat er in de zomermaanden één groot badgebied waarbij de grenzen tussen binnen en buiten vervagen.

Opdrachtgever
Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Contract
Design & Build
(UAV-gc)

Ontwerp
Slangen + Koenis Architecten

Opgeleverd
Verwacht april 2021

Aanneemsom + index
€ 12.000.000 excl. btw
(prijsindex 2018)